Planning

 

1 mei - 5 juni 2022: deelname aan groepstentoonstelling in het kader van het intergemeentelijk kunstproject "Kunstkijkers", een samenwerking tussen Bilzen, Hoeselt en Riemst.

De groepstentoonstelling gaat door in zaal Petra, L. Lambrechtsstraat, 7 in Hoeselt, telkens op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur. Extra openingsdagen zijn 26 mei (O.H.Hemelvaart) en 3 juni (avondmarkt) en 5 juni (Pinksteren-kermis)

 

14 mei 2022: kunstmarkt Barakoestiek & Artistiek, Weide van Hardelingen, Hardelingenstraat, Hoeselt vanaf 14u. 

 

Redbubble

 

Print-on-Demand-shop. Hier verkoop ik oa kaarten en notablokjes, maar dit zal heel binnenkort uitgebreid worden met stickers, t-shirts en prints. Als er een bepaald product is waar je interesse in hebt maar dat nog niet beschikbaar is, of een bepaalde print, contacteer me dan gerust via de contactpagina

 

Society 6

 

Print-on-Demand-shop. Het aanbod hier is een stuk uitgebreider (prints, telefoonhoesjes, kussenslopen, mokken, canvastassen etc...) maar  mogelijk zal ik in de nabije toekomst deze winkel sluiten of toch minder uitgebreid maken, omdat ik meer met Redbubble wil werken wegens hun samenwerking met lokale handelaars.

 

Etsy

 

In deze winkel verkoop ik op dit moment enkel digitale downloads. Als je dus zelf iets wil afprinten kan je hier terecht!

 

Kalenders

 

Ik maak elk jaar minimum 1 en meestal meerdere kunstkalenders. Deze zijn gewoonlijk tegen midden oktober verkrijgbaar. De kalenders van 2022 zijn ondertussen niet meer verkrijgbaar. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief als je op de hoogte wil blijven van nieuwe produkten.